Service- og administrasjonsfaget

Service- og administrasjonsfaget

Som lærling i Service- og administrasjonsfaget lærer du å jobbe strukturert, å følge systemer/ rutiner og hvordan skape god orden. I tillegg lærer du metoder for effektivitet, og hvordan yte god service ovenfor både kunder og kolleger.

Du får inngående kunnskap om bruk av data og IKT-systemer, du lærer god og presis kommunikasjon, budsjettering, prinsipper for regnskapsføring og effektiv saksbehandling. Du vil også få en innføring i bedriftsetikk og HMS-regelverk.

Etter endt læreperiode kan du blant annet jobbe som kontormedarbeider, kunderådgiver, advokatassistent, saksbehandler, lønnsmedarbeider og regnskapsmedarbeider.

helle-foldvik-dhl

”Lærlingperioden gir meg nyttige erfaringer fra arbeidslivet, og jeg ser hvordan teorien fra skolen fungerer i praksis. Jeg føler at arbeidet jeg gjør er viktig, og vil være et stort pluss for CV-en. I tillegg får jeg lønn mens jeg utdanner meg. Det er supert å være lærling!”

Helle, lærling hos DHL
mia-hidle

”Jeg ble lærling fordi jeg ønsket meg praktisk erfaring under utdannelsen. Det er kjempegøy å være lærling hos Vestfold fugl, jeg lærer noe nytt hver dag – i tillegg får jeg god erfaring fra arbeidslivet”.

Mia, TAF-lærling Vestfold fugl