Våre referanser

Jeg er kjempefornøyd med å være lærling på Bilservice! Ingen dager er like, og jeg får masse spennende oppgaver. Salgsfaget er topp!

Fredrik, lærling Bilservice

Lærlingperioden gir meg nyttige erfaringer fra arbeidslivet, og jeg ser hvordan teorien fra skolen fungerer i praksis. Jeg føler at arbeidet jeg gjør er viktig, og vil være et stort pluss for CV-en. I tillegg får jeg lønn mens jeg utdanner meg. Det er supert å være lærling!

Helle, lærling hos DHL

Å være lærling er en super måte lære på. Jeg storkoser meg i jobben på Kiwi, hvor jeg har koselige kolleger og møter mange hyggelige kunder.

Belma, lærling på Kiwi

Jeg trives veldig godt på Meny! Her får jeg mange spennende oppgaver og dagene går fort. Jeg anbefaler andre å gripe sjansen og bli lærling, og ta gjerne salgsfaget – for det er veldig gøy!

Malin, lærling på Meny

Jeg tar gjerne inn lærlinger for å rekruttere gode medarbeidere, dette ser jeg på som en langsiktig investering. Meny er opptatt av god fagkunnskap og god service til kundene, og våre lærlinger får delta på interne kurs som de øvrige ansatte. Sats på lærling!

Dag Arild, Butikksjef Meny Helgeroa

Kombinasjonen av lønn, fagbrev og arbeidserfaring på CV'en, gjorde lærlingperioden til et givende og lærerikt fundament for min fremtidige arbeidskarriere.

Karl Fredrik, Evry, IKT lærling

Jeg var litt skolelei og ønsket å prøve noe nytt og spennende. Å bli lærling var uten tvil et godt valg, jeg får en smakebit av arbeidslivet, ser hvordan ting fungerer i praksis – samtidig som jeg tjener penger. Dette har gitt meg tid til å finne ut hva jeg vil gjøre videre.

Fredrik, lærling Volmax IT- support

Jeg ble lærling fordi jeg ønsket meg praktisk erfaring under utdannelsen. Det er kjempegøy å være lærling hos Vestfold fugl, jeg lærer noe nytt hver dag – i tillegg får jeg god erfaring fra arbeidslivet-

Mia, TAF-lærling Vestfold fugl

Jeg synes det er kjempegøy å være lærling. Jeg lærer mye nytt og jobber med ting jeg liker – i tillegg trives jeg godt på arbeidsplassen og har mange fine kolleger.

Russete, lærling Sandefjord Lufthavn.

"Å være lærling er veldig lærerikt og spennende, og en fin måte å få en fot innenfor bedriften og fagbrev."

Vegard, lærling sikkerhetsfag

Vi har hatt en satsning på lærlinger siden 2002, og har siden den gang hatt ca. 20 personer i lære, hvor de fleste har fått tilbud om stilling som vekter etter endt læretid. Vi opplever dette som meget fruktbart og bra, og våre kunder er alle positive til at vi benytter lærlinger. Det beste med å ha lærlinger er nok at det tvinger ledere og kollegaer av lærlingen til å hele tiden tenke fag, slik at sikkerhetsfaget holdes levende i avdelingen.

Morgan, Faglig leder sikkerhetsfaget, Avdelingsleder Nokas, Telemark Vestfold  | Region Sør | Security